Små strimler av stekt kyllingfilet eller kamskjell er godt i suppen. En deilig og mettende vårsuppe hvor nykål eller spisskålen får en velfortjent hovedrolle
Jeg oppbevarer de i fryseren og tar ut når jeg skal bruke de i salater eller supper. Kamskjell har en mild og fin smak som passer strålende sammen med en smakfull ertepesto og søtlig rødbethummus
Server som suppe eller med ris eller brød. ) Idag tok jeg opp noe kamskjell jeg hadde liggende i frysen, kanskje ikke akkurat tirsdagsmat, men det var noe jeg hadde lyst på
Ha kamskjellene i suppeskålene og hell rykende varm suppe over. Blant mine høstfavoritter finner man mange supper og fiskesuppe er en av de, spesielt den tykke, kremede varianten
Butternut squash suppe med pannestekt kamskjell, lime zest og kokosflak. Dette er nok en suppevariant som inspirert fra mesterverket Modernist Cuisine at Home
Stek kamskjellene lett på hver side og legg de i bunnen av tallerkenene. Kjør så opp bønnene på en blender eller kjøkkenmaskin eller bruk en stavmikser og tilsett eventuelt litt fløte og melk til suppekonsistens
Du kan velge ulike garnityr til denne suppen og jeg gikk for pannestekt kamskjell og lime. Salte kamskjell på den ene siden og stek ca ett minutt på hver side i en varm panne
Alt fra pannekaker, til ristede kamskjell og hvitvinsdampede blåskjell. Han blander klassiske norske retter (sørlandsk fiskesuppe) med en del asiatisk inspirasjon fra sin tid i Singapore
Del kamskjell i skiver og tilsett suppen sammen med rekene etter at kjelen er tatt av varmen. Jeg har i tillegg til reker også tilsatt kamskjell skåret i skiver
La suppen koke ved svak varme i ca. Kjør suppen glatt og jevn med en stavmikser. Anrett suppen med sprøstekt spekeskinke, noen små biter av daddel og grovhakket gressløk