Kamskjell tilberedning oppskrifter

Akkarat ja!

Akkarat ja!

Og smaken kan minne om både hummer, reke eller kamskjell. Pasta med octopus krever litt lenger tilberedning enn
Squash, -hagens lille gresskar!

Squash, -hagens lille gresskar!

Her er kamskjell servert med en god saus på kraften av kamskjellene (frosne). Felles for de fleste tilberedningsmåtene er at tilsetninger av urter og annet gjør denne anvendelige grønnsaken med forholdsvis lite egensmak til populære og smakfulle retter
Paprikasaus ♫♪

Paprikasaus ♫♪

Paprikasaus servert med biff & kamskjell. Steker paprikaTilberedning med hjemmelaget bearnaise. Tilberedning med bruk av posesaus
Villreker på 1, 2, 7!

Villreker på 1, 2, 7!

Villreker med kamskjell og pesto. Slik gjør du villrekene klare for videre tilberedning. Villrekene er gjort klare som sommerfugler, og kamskjellene er akkurat tinet
Nephrops Norvegicus

Nephrops Norvegicus

Scampi, eller Nephrops Norvegicus, kamskjell, sjalottløk, hvitløk, sikrogn og steinsoppolje er de viktigste råvarene i denne retten