Har du ikke kylling kan du bytte ut med svin, scampi, kamskjell eller hva du ønsker. Jeg brukte ½ blomkål, 2 stk rød søt paprika, 1/6 purre, 4 stk vårløk og 2 gulrøtter Step 1Kok Jasmine risStep 2Kutt kyllingen i biter og fres de i olje til de har fått en fin lysbrun farge, bruk gjerne en wok panne eller en stekepanneStep 3Fres så hakket hvitløk og red curry sammen med kyllingen i 30 sekunder på middelsvarmeStep 4Tilsett grønnsaker og resten av det som står over bortsett fra Maizena La det småkoke til grønsakene er nesten gjennomkokt
Et annet alternativ kan være å bruke kamskjell. Småtrollas ønskemenyGrønnsakerUngene våre er iallfall mye mer glad i rå grønnsaker enn i kokte eller wokede grønnsaker, uansett hvor lite eller riktig vi syns vi har gjort det
Bland kamskjell og reker med eggehvite og maisennajevning. Del hvert kamskjell i 3 tynne skiver. Varm ca 2-3 ss olje i en wok. Varm resten av oljen i woken og fres nudlene under omrøring i 2-3 minutter sammen med resten av soyasausen. 3-4 friske kamskjell