Ha i havremel og ta i litt og litt mel til du får en fin deig som ikke klistrer eller kleber seg. Mel (jeg brukte speltmel og litt hvetemel fordi jeg ikke tåler hvetemel så godt)
Kvern havregryn til mel og bland med speltmel, tørrgjær, splenda, fiberfin, kanel og salt. Jeg bruker kjøkkenmaskin og bruker blenderfunksjonen til å kverne havregryna, for så å bruke eltefunksjonen til resten
Noe av det beste jeg vet, er en god kopp kaffe. Bønna har altfor mange fristelser i form av bakverk. Mine to favorittbakverk på Bønna, er Bønnas kanelbolle og Bønnas scones
Kanelboller til heving. Avkjøl snurrene på rist. Ha i speltmel, tørrgjær, sukker, salt og kardemomme. ca 1 kg fint speltmel, ta av ca 1/2 dl til utbaking. Elt på lav hastighet i ca 5 minutter. ca 1 kg fint speltmel, ta av ca 1/2 dl til utbaking