Forrige helg bakte jeg kanelbollermed melisglasur. Litt melis og noe ss med rismelk. Jeg har nylig oppdaget en blogg som har mange enkle og gode veganske oppskrifter, minimalistbaker
Den myke og saftige kjernen i kanelbollen er rett og slett høydepunktet med hele bollen. Jeg tror alles favorittdel når det gjelder kanelboller er midten
Nå over til dagens oppskrift, som er en kanelboller som er krydret opp med kardemomme, og i stedet for å bare bruke vanlig sukker, har jeg også brukt brunt sukker
Pynt gjerne med litt sukrinmelis eller nyt de som de er. Disse kanelsnurrene inneholder ikke sukker, bidrar med mer fiber og næringsstoffer, sammenlignet medkanelboller laget av hvitt hvetemel, samt at de har en høyere andel protein pga havregryn og kesam
Jeg blander alltid ut færsk gjær med melk først, før jeg jeg har i resten av ingrediensene. Da smelter du heller smøret, lar det avkjøle og blander det i