Spre deigen tynt med kanel fylling og rull den på langs i sylinderform. 4 ss perlesukker. La den heve i 10 minutter og pensle kanleboller med egg og dryss medperlesukker
Lukten av kanelboller som steker, er verdt å få med seg. Regner med at tradisjonen stammer i fra vår søta bror, men det gjør jo ingenting å adoptere tradisjoner
Pensle med sammenpisket egg og strø på perlesukker. Sett deigen lunt til heving dekket med plast ca. Følg med, her går det fort fra perfekt resultat til svidde boller
Dryss over perlesukker. Dette er deilige Kanelboller som fylles med revet marsipan og luftig krem. Bollene passer såklart utmerket til fastelavn, og i Sverige er dette populære boller i fastelavnstiden under navnet "Kanelbullesemla", men kremfylte kanelboller passer vel så godt når som helst - og særlig på kalde vinterdager
Dryss over perlesukker. Del kanelbollene deretter på midten og dekk bunnen med vaniljekrem (se bollene foran på bildet - de andre bak er Kanelbollermed jordbær og krem)
Pensle med vann eller egg og strø perlesukker over. Prøv også kanelbollermed blåbær - utrolig gode. Dermed ble dette, sammen med muffins, noe av det jeg har laget flest varianter av og ulike oppskrifter på