Jeg spiste dem som hovedrett, med disse kan brukes som forrett eller som kveldsmat. Kantarell var den smaken som fikk være med meg hjem fra butikken, sammen med kantareller og plommer
Så har du litt kantarell,piggsopp eller lignende i fryseren så er dette suppen å lage. Dette var forretten jeg serverte til lørdagens 3-retter. Denne oppskriften er til 4 forretter. 200 gr kantarell. 200 gr kantarell
Spaghetti med kjøttboller, tomatsaus og kantareller. bra som en liten snacks til fotballkamp eller filmkvelder, og i mindre porsjoner fungerer de bra som en smakfull forrett
Jordskokksuppe med kantarell og jordskokkchips. forrett. forrett. forrett. Lørdag er det 17 mai og vi feirer Norges nasjonaldag, og i år er det 200 år siden vi fikk vår egen Grunnlov
Når jeg sier skogsopp her, så snakker jeg da inn denne sammenheng om kantarell og blek piggsopp. Men i dag består min ravioli med skogsopp av mine to favoritter kantarellen og piggsoppen
Piknik, forrett, enkel middag, lunsj med grannypreg er noen anbefalte bruksområder. (Til 4 personer som forrett). 200 g sopp (gjerne aromasjampinjong, eller en soppblanding med både kantarell, østerssopp, steinsopp eller annet godt funker). 200 g sopp (gjerne aromasjampinjong, eller en soppblanding med både kantarell, østerssopp, steinsopp eller annet godt funker)
Lekker lammecarré kom på bordet, fulgt av sirupglasserte gulrøtter, hjemmelaget ripsgelé, soppstuing (med kantarell, shitake og aromachampignon) og en vidunderlig kremet portvinsreduksjon av lammekraft
Røkt svinekam med pastinakkpuré, smørstekte kantareller, grønnkålchips og hvitvinsreduksjon. Forrett. Du trenger 250 g kantareller, litt smør, salt og pepper
En kantarellsuppe som høstmiddag, eller som forrett i et større kalas gjør seg utrolig godt. Jeg har brukt traktkantarell, håndplukket av Elisabeth på steder hun ikke røper
Jeg rasker med meg et stykke gresskar og noen fine fiken på A-Market i Brugata, går bonanza over perfekte kantareller på Mega på Bekkestua, klarer ikke motstå en spraglete aubergine samme sted selv om den koster 55 kroner og er så fin og dyr at den måtte ligge som dekorasjon foran speilet et par dager før jeg lagde puré av den. 4-8 personer, avhengig av om det er forrett eller hovedrett