Et godt hjemmebakt speltbrød ble underlag for kantarellermedbacon og løk. Den esken med solgule kantareller som står i grønnsaksdisken i butikken frister meg noe aldeles utrolig - jeg kan rett og slett ikke gå forbi uten å fylle en pose
Tilsett så kantareller, bacon og tyttebær tilslutt og rør sammen så det blir varmt. Jeg brukte kantarell i retten denne gangen, men man kan helt sikkert bruke annen skogssopp man liker også
Stek bacon og løk sammen med hvitløk. Kjøtt, løk, bacon og sopp kan stekes opp på forhånd, så da er det bare å putte alt i gryten og sette den i stekeovnen
Fjern dem fra pannen, og flytt oppmerksomheten over på baconet. Det er likevel noe helt spesielt medkantarellen som gjør at den stjeler oppmerksomheten
Hvitløk- og smørstekt kantarellmed salt bacon… Hadde i grunn ikke trengt så mye mer, men siden dette skal være et mettende og fullverdig måltid la jeg til bulgur og frisk ruccola