Kantarellsaus oppskrift fløte oppskrifter

Lam Indrefilèt med Kantareller

Lam Indrefilèt med Kantareller

Del opp filètene i passe biter, og server med røsenkål og kantarellsausen. Legg kantarellene tilbake i stekepannen og tilsett litt kraft og fløte
Baconsurret ytrefilet av svin

Baconsurret ytrefilet av svin

1 pose saus (jeg brukte en kremet kantarellsaus. 2 bx matfløte (og spe med vann til passe tykkelse på sausen etter fløten er tilsatt og koket ). Hell sausposen i en kasserolle, og hell så 2 bx matfløte oppi
Nydelig kantarellpasta

Nydelig kantarellpasta

Vend deretter kantarellsausen inn i pastaen. Denne retten tar utgangspunkt i en oppskrift jeg fant på Godt
Reinsdyrfilet med kantarellsaus

Reinsdyrfilet med kantarellsaus

I denne oppskriften med reinsdyr og kantareller er det som om ingrediensene utfyller hverandre, og du kommer til å sukke både over kantarellene i den fløyelsmyke sausen, som av reinsdyrkjøttet som smelter på tunga
Lam ytrefilet med kantarellsaus!

Lam ytrefilet med kantarellsaus!

La hvile litt før man skjærer i kjøttet, server med kantarellsaus til. Kantarellsaus. Tilsett 1/2 boks cream fraiche og ca 0,5 dl fløte, kok opp til sausen er smeltet. ca 0,5 dl fløte
Man tager en ytrefilet av hest

Man tager en ytrefilet av hest

Kantarellsaus. Deretter tilsatte han fløte og lot det syde en god stund. Det er kanskje ikke noe man "tager" hver dag, men forrige lørdag gikk vi til verket
Urtetrekt inderfilet

Urtetrekt inderfilet

Kantarellsaus ble til aromasoppsaus, og resultatet ble et uforglemmelig måltid. Ha i kraften, fløte, grovhakket sopp og gulrot, og la koke til det tykner

Fersk pasta med katareller

tilbake i kjelen og vend kantarellsausen inn. Nå er det tid for fløte, sennep og mesteparten av persillen

Kantarellsaus

250 g friske kantareller3 sjalottenløker1/3 dl kremfløte3 ss soyasus1 boks kyllingfond fra Knorr1 lime2 ss meierismørsalt/pepperHakk fersk timian og ha i til slutt rett før serveringSkjær løken i små ringer, stekes i smør, ha i soppen og la den steke godt med løken,tilsett fløten, fond, soyasaus, salt/pepper, og ha limesaft inn til slutt, la dette få et godt oppkok. 1/3 dl kremfløte