♥ Det er ikke nødvendig å måle temperaturen når du bruker denne oppskriften på myke karameller. Bruk altså sukret, kondensert melk (til venstre på bildet ovenfor) og ikke vikingmelk til denne oppskriften
I denne oppskriften er vi på jakt etter den perfekte karamell – en karamell om er litt hard idet du tar den inn i munnen, men som raskt smelter på tungen til en myk herlighet
Jeg elsker blandingen av kaffe,karamell og sjokolade. Karamell frosting. Ha karamellen over i en bolle eller mugge og sett til avkjøling en halvtime eller til det er romtemperert
Denne oppskriften er nok til en hel langpanne med fløtekarameller - perfekt hvis man har en bestemor, en pappa, en farmor og en farfar eller oldeforeldre osv som man har lyst til å dele litt med
Jeg elsker blandingen av kaffe,karamell og sjokolade. Karamellfrosting Ha sukker og vann i en gryte, la det koke opp uten at du rører i det, når det koker la det småkoke til du får en fin brun farge
Test om karamellen er ferdig ved å dryppe en dråpe ned i en skål med kaldt vann. Fortsett med dette til karamellen er ferdig, hell deretter massen over i en skål og sett til avkjøling
) Her er oppskriften som jeg fant på godt. Jeg har prøvd flere år å lage karameller, men føler de ikke har blitt helt supre, enten for myke eller for harde