Kaken blir enda bedre med et lag karamell i tillegg til sjokoladeglasuren. Snickerskake i langpanne er superpopulær her på bloggen, både med lys sjokoladeglasur og mørk sjokoladeglasur
Denne kaken består av lagene sjokoladekakebunn, sjokoladekrem, hakkede peanøtter, karamellsaus, sjokoladekakebunn, sjokolademousse, sjokoladekakebunn, et tynt lag karamellsaus, stivpisket kremfløte med litt gelatin, hakkede peanøtter og litt karamellpynt
Karamellganache. Idag har jeg laget en “avansert” snickerskake. Smelt sukkeret til karamell. Men i morgen kommer en lettere variant av snickerskake på bloggen
Og den er betraktelig sunnere enn karamellkaken jeg skrev om i sommer. Karamellfyll. Bland sammen de kokte dadlene og resten av ingrediensene til karamellen og bruk stavmikser eller blender til å lage en jevn og fin masse
Kjennetegn for snickers er jo den gode kombinasjonen mellom sjokolade, karamell og peanøtt - og eg var veldig spent på om eg ville klare å lage ei vellykka ostekake på første forsøk
For meg er dette den ultimate sjokoladekaka, masse sjokolade og karamell - litt ala snickerskake. Fordel karamellen over bunnen og sett tilbake i frysen