Ta gryten av platen og tilsett fløten og vaniljen forsiktig mens du rører godt. I røren tilsetter du nå melblanding og kulturkaffeblanding vekselvis, begynn og avslutt med det tørre
Denne oppskriften er nok til en hel langpanne medfløtekarameller - perfekt hvis man har en bestemor, en pappa, en farmor og en farfar eller oldeforeldre osv som man har lyst til å dele litt med
Ta gryten av platen og tilsett fløten og vaniljen forsiktig mens du rører godt. I røren tilsetter du nå melblanding og kulturkaffeblanding vekselvis, begynn og avslutt med det tørre
Hvor lenge avhenger av kjelestørrelse, med en vid kjele går det fortere med enn en liten og smal. Jeg har prøvd flere år å lage karameller, men føler de ikke har blitt helt supre, enten for myke eller for harde
Save Recipe Print Salt karamell 200 gram sukker 85 gram usaltet smør 1,3 dl kremfløte 1 ts salt. Ha så i litt og litt av fløten mens du rører godt, la det hele koke 1 minutt Ha i salt, rør godt, ha over i en bolle og sett til avkjøling
Hell fløten over sukkeret og kok det forsiktig til karamellen (sukkeret) blir smeltet. Nydelig myk karamell med smak av hvit sjokolade du kan bruke til saus, kakefyll, i konfekt osv
Fint med kaker som kan bakes dagen før, slik som denne. 3 dl fløte. 3 dl fløte. Bakte denne i går til lørdagskos- men vi tok et stykke i dag også- og da var den enda bedre