Fordel over i en form med karamellsausen som er til overs. Toppingen er rett og slett smakfulle havregryn rista i panna, og når kaka da avkjøles litt etter steiking blir toppingen crunchy
Bland den avkjøltekaramellsausen sammen med resten av ingrediensane til en jevn røre. Start å lage en flytende karamellsaus - bland sammen vikingmelk, sukrin gold og yaconsirup i en bolle som tåler sterk varme
Siden eg likesågjerne hadde laga karamellsaus, så tenkte eg at eg kunne lage en heilt sukkerfri og enda enklere variant av den populære SMIL- sjokoladen
Eg syns isen er aller best når den begynner å smelte litt, gjerne med ett dryss salta nøtter - og en god kopp svart glede ♥ Sukkerfri sjokoladesaus eller karamellsaus på toppen hadde gjort susen, eller rett og slett blanda inn i sjølve isen - link under
Server med krem evt smakt til med karamellsaus. Laget i porsjonsformer eller avlang form. 2 dl sukker til glasering av formen/formene. 4 dl melk eller «Vikingmelk»