Karamellsaus no oppskrifter

Salt karamellsaus

Salt karamellsaus

Salt karamell er noe som er blitt veldig populært både i kaker og desserter. Et glass med hjemmelaget salt karamellsaus er også fin å gi bort i gave
Karamellsaus til dessert

Karamellsaus til dessert

En deilig, fyldig og søt karamellsaus som smaker som smeltet smørbukk. Denne fantastiske karamellsausen kan gjøre desserten til en opplevelse man snakker om i lang tid
Salt karamellsaus

Salt karamellsaus

Ha smør, farin, sirup og salt i en stekepanne, og la det koke noen minutter. Denne salte karamellsausen lagde jeg til Eple(kake)pavlovaen, og denne kombinasjonen ble veldig god
Karamellsaus med havsalt

Karamellsaus med havsalt

Denne karamellsausen kan brukes til forskjellig kaker, kringler og andre bakverk. Eller du kan ha den over frukt, is eller andre ting som kan trenge en liten prikk over i`en
Karamellsaus

Karamellsaus

Nå i julen spises det nok mye is, men også for eksempel riskrem. I dag kommer det en oppskrift på deilig karamellsaus
Hjemmelagd karamellsaus

Hjemmelagd karamellsaus

Avkjøl i kjelen i noen minutter og hell på glass. I dag hadde jeg så lyst på is med karamellsaus. Jeg søkte på nettet etter lavkarbo karamellsaus, men ble ikke klok på det
Karamellsaus til iskrem

Karamellsaus til iskrem

Innimellom kommer jeg over noen oppskrifter som er så gode at ingen burde gå igjennom livet uten å ha smakt dem
Hjemmelaget karamellsaus

Hjemmelaget karamellsaus

fløte, fløtekaramell, havsalt, hjemmelaget karamell, hjemmelaget karamellsaus, Karamell, karramellsaus, maldonsalt, margarin, melis, smør
Karamellsaus med havsalt

Karamellsaus med havsalt

nok vann til å dekke sukkeret. Karamellsaus er utrolig godt over iskrem, eller du kan blande den inn i smørkrem for å lage karamell frosting
Salt karamellsaus

Salt karamellsaus

♥Når sukkeret er smeltet og er blitt brunt skrur du ned varmen på platenog tilsetter smøret som røres inn med en tresleiv

Salt karamellsaus

Salt karamellsaus Det lille ekstra til julens desserter 1 dl fløte 100 gr sukker 50 gr smør En liten klype maldonsalt (max 0,3 ts) ♥ Varm opp fløten til kokepunktet, samtidig som du lar sukkeret smelte på middels varme i en tykkbundet kjele ♥ Viktig at du ikke rører i sukkeret bare beveger litt på kasserollen innimellom ♥ Fløten settes til side når den har nådd kokepunktet ♥ Når sukkeret er smeltet og er blitt brunt, skrur du ned varmen på platen og tilsetter smøret som røres inn med en tresleiv ♥ Når smøret er rørt inn rører du inn den varme fløten litt etter litt ♥ La alt småkoke i et par minutter før du siler karamellsausen over i en beholder Nydelig over brownies, eller vaniljeis Sausen oppbevares i kjøleskapet men må romtempereres før servering