Karamellsaus oppskrift oppskrifter

Salt karamellsaus

Salt karamellsaus

Her har du en oppskrift på veldig god salt karamellsaus som egner seg til alt fra fyll i kaker, makroner, konfekt og til å helle over iskrem
Karamellsaus til dessert

Karamellsaus til dessert

En deilig, fyldig og søt karamellsaus som smaker som smeltet smørbukk. Denne fantastiske karamellsausen kan gjøre desserten til en opplevelse man snakker om i lang tid
Salt karamellsaus

Salt karamellsaus

Denne salte karamellsausen lagde jeg til Eple(kake)pavlovaen, og denne kombinasjonen ble veldig god. Jeg tenker meg at denne karamellsausen passer helt perfekt til andre eplekaker med krem eller is til, eller rett og slett bare til iskrem
Karamellsaus med havsalt

Karamellsaus med havsalt

Denne karamellsausen kan brukes til forskjellig kaker, kringler og andre bakverk. Eller du kan ha den over frukt, is eller andre ting som kan trenge en liten prikk over i`en
Karamellsaus

Karamellsaus

I dag kommer det en oppskrift på deilig karamellsaus. Det som er viktig med denne oppskriften, er at du ikke lar sukkeret bli for mørkt, heller for lyst enn for mørkt
Hjemmelagd karamellsaus

Hjemmelagd karamellsaus

Dette var en lett oppskrift og det var raskt å lage denne karamellsausen. Oppskriften fant jeg inne på diplom-is sin side
Karamellsaus til iskrem

Karamellsaus til iskrem

Innimellom kommer jeg over noen oppskrifter som er så gode at ingen burde gå igjennom livet uten å ha smakt dem
Hjemmelaget karamellsaus

Hjemmelaget karamellsaus

Oppskriften er hentet fra en fransk kokebok med basisoppskrifter med navnet. fløte, fløtekaramell, havsalt, hjemmelaget karamell, hjemmelaget karamellsaus, Karamell, karramellsaus, maldonsalt, margarin, melis, smør
Karamellsaus med havsalt

Karamellsaus med havsalt

Karamellsaus er utrolig godt over iskrem, eller du kan blande den inn i smørkrem for å lage karamell frosting
Salt karamellsaus

Salt karamellsaus

♥La alt småkoke i et par minutter før du siler karamellsausen over i en beholder Salt karamellsaus. Salt karamellsaus

Salt karamellsaus

Salt karamellsaus Det lille ekstra til julens desserter 1 dl fløte 100 gr sukker 50 gr smør En liten klype maldonsalt (max 0,3 ts) ♥ Varm opp fløten til kokepunktet, samtidig som du lar sukkeret smelte på middels varme i en tykkbundet kjele ♥ Viktig at du ikke rører i sukkeret bare beveger litt på kasserollen innimellom ♥ Fløten settes til side når den har nådd kokepunktet ♥ Når sukkeret er smeltet og er blitt brunt, skrur du ned varmen på platen og tilsetter smøret som røres inn med en tresleiv ♥ Når smøret er rørt inn rører du inn den varme fløten litt etter litt ♥ La alt småkoke i et par minutter før du siler karamellsausen over i en beholder Nydelig over brownies, eller vaniljeis Sausen oppbevares i kjøleskapet men må romtempereres før servering