Lag sukkerfri karamellsaus. stevia/sukrin etter smak. stevia/sukrin etter smak. Den sukkerfrie karamellen kan brukes til fyll i smil-sjokolade eller som karamellsaus over iskrem, yoghurt, pannekaker og grøt ved å bruke 4 dl kokosmelk eller fløte
Karamellsaus. Hell karamellsausen forsiktig over kaken. 45g sukrin gold. Du kan begynne å forberede karamellsausen de siste 20 minuttene av steketiden. 45g sukrin gold
Når du står der med perfekte sukkerfrie peanøttbrownies i den ene hånda, og perfekt sukkerfri karamellsaus i den andre, da er det faktisk ganske åpenbart hva du blir nødt til å gjøre
Om du lager en tynnere karamellsaus kan du bruke den feks over is eller i din karamell latte. Om du bruker sukrin eller et annet søtningsmiddel som ikke kan karamelliseres vil du ikke få samme karamellfarge på blandingen,men den blir noe lysere ala beige
Rør til alt er flytende og har fått en gylden fin farge som karamellsausen på bildet over. Bland melk og fløte sammen med stevia, sukrin melis og vaniljen
Jeg har bakt litt med sukkerfri karamellsaus i det siste, og denne gangen ble det en ny variant der jeg brukte grunnoppskriften på lavkarbo muffins som utgangspunkt
En boks med cottage cheese blandet med litt sukrin, en oppskjært banan, hakket sukkerfri sjokolade og litt karamellsaus (kan også bruke stevia karamell)
Hell karamellsaus over. Bland sammen mel, sukrin gold og smør. sukrin. 100 g sukrin gold. 100 g sukrin og 2 ss sukrin (her hadde blandet jeg litt sukrin, sukrin+ og sukrinmelis til det ble ca 100 g). 200 g sukrin gold. Miks sammen kremost og 100 g sukrin (eller en blanding av sukrin, sukrin+ osv). I en annen bolle rører du sammen eplene, 2 ss sukrin og kanel. 100 g sukrin gold. 100 g sukrin. 2 ss sukrin