Dette er ekte fløtekaramell og smaker herlig til vaniljeis. Kaker og desserter. fløte, fløtekaramell, havsalt, hjemmelaget karamell, hjemmelaget karamellsaus, Karamell, karramellsaus, maldonsalt, margarin, melis, smør
Rør helt tilkaramellsausen begynner å bli litt tykk, men fortsatt litt rennende. Karamellsaus. ) Og nå har jeg tenkt en stund på hvordan jeg kan lage en lavkarbo versjon av denne kaken, og endelig kommet frem til en oppskrift som smaker ganske så likt som den originale
Mmm, her har du noe godt til lørdagskvelden. Server pannekakene nystekte med det du måtte ønske - og gjør du som meg, legger du dem sammen i en høy stabel med karamellsaus i mellom lagene
Ha dadlene i teen i noen minutter, ta teen av varmen og sett til side. La kaken stå i formen i ca. Pisk smør i en stor bolle eller med en elektrisk mikser til det er mykt
Tilpass steketiden, både slik at kaken ikke stekes for lenge - for da smaker karamellen brent, men lenge nok til at den blir gjennomstekt (sjekke med kakenål)