Det er hverken vanskelig eller veldig tidkrevende å lage kjøttkaker fra bunnen av. Vi benytter kvernet rent elgkjøtt i våre kjøttkaker, så dette er rene elgkjøttkaker
Ha karbonadedeig, egg, potetmel i en bolle. nemlig kjøttkaker i brun saus. Kjøttkaker(4-5pers). 800 g karbonadedeig. Kjøttkaker(4-5pers). 800 g karbonadedeig
Bland gjerne karbonadedeigen til slutt. Hjemmelagde kjøttkaker smaker fantastisk godt. Jeg vil ikke påstå at dette er verdens beste hjemmelagde kjøttkaker, men jeg tror ikke det er så veldig langt unna
For her kom jeg trett og sliten hjem, og hadde så lyst på kjøttkaker. Kjøttkaker. 700 g kjøttdeig eller karbonadedeig. Rundt 2 ½ dl vann (det kommer litt ant på hvilke deig man bruker, siden kvaliteten på kjøtt/karbonadedeigene variere mye, feks. 700 g kjøttdeig eller karbonadedeig. 2 ½ dl vann (det kommer litt ant på hvilke deig man bruker, siden kvaliteten på kjøtt/karbonadedeigene variere mye, feks