Karbonadedeig kjøttkaker oppskrifter

Kjøttkaker av karbonadedeig | Det glade kjøkken

Kjøttkaker av karbonadedeig | Det glade kjøkken

Karbonadedeig. Karbonadedeig - 600 gr Sjalottløk - 1 stk Revet ingefær - 1/2 ss Potetmel - 2 ss Salt - 1 ts Muskatnøtt, malt - 1/4 ts Pepper - 1/4 ts Egg - 1 stk Lettmelk - 1 dl Brun saus Smør - 2 ss Hvetemel - 2 ss Vann - 3-4 dl Kjøttbuljong - 1 terning Matfløte - 0,5 dl Tyttebærsyltetøy - 1 ts Salt og pepper Tilbehør Potet Gulrot Brokkoli Tyttebærsyltetøy
Mors Kjøttkaker

Mors Kjøttkaker

Det er hverken vanskelig eller veldig tidkrevende å lage kjøttkaker fra bunnen av. Vi benytter kvernet rent elgkjøtt i våre kjøttkaker, så dette er rene elgkjøttkaker
VERDENS BESTE HJEMMELAGDE KJØTTKAKER!

VERDENS BESTE HJEMMELAGDE KJØTTKAKER!

Det er sikkert mange av dere som kjøper kjøttkaker til familiemiddagen, og mange tenker sikkert også at de ikke har tid til å lage de selv
Kjøttkaker

Kjøttkaker

Ha karbonadedeig, egg, potetmel i en bolle. nemlig kjøttkaker i brun saus. Kjøttkaker(4-5pers). 800 g karbonadedeig. Kjøttkaker(4-5pers). 800 g karbonadedeig
Kjøttkaker i brun saus

Kjøttkaker i brun saus

♦ Form karbonadedeig til kjøttkaker, ha litt salt og pepper over og stek i litt smør til gjennomstekt
Hjemmelagde kjøttkaker

Hjemmelagde kjøttkaker

Bland gjerne karbonadedeigen til slutt. Hjemmelagde kjøttkaker smaker fantastisk godt. Jeg vil ikke påstå at dette er verdens beste hjemmelagde kjøttkaker, men jeg tror ikke det er så veldig langt unna
Ovnsbakte kjøttkaker og egg

Ovnsbakte kjøttkaker og egg

I mellomtiden skjærer du løken i små biter og blander det inn i karbonadedeigen sammen med bokstomat, oregano og muskat
Kjøttkaker i brun saus med kålstuing

Kjøttkaker i brun saus med kålstuing

Ha karbonadedeigen i en bolle og kna inn saltet i deigen i et par minutter. Karbonadedeig. KjøttkakerKarbonadedeig - 800 gram Salt - 1 ts Potetmel - 1 ss Sjalottløk - 2 stk Egg - 1 stk Ingefær, revet - 1/2 ss Muskatnøtt, malt - 1/42ts Pepper - 1/4 ts Melk - 1,5 dl Brun saus Smør - 2 ss Hvetemel - 2 ss Kraft/Buljong - 3-4 dl Matfløte - 1/2 dl Tyttebærsyltetøy - 1/2 ss Salt og pepper Kålstuing Hodekål - 750 gram Smør - 1 ss Hvetemel - 1 ss Melk - 2,5 dl Muskatnøtt, malt - 1 ts Hvit pepper - 1/4 ts Salt Valgfritt tilbehør Poteter Gulrot Brokkoli Blomkål Tyttebærsyltetøy
Grove kjøttkaker med fløtesaus

Grove kjøttkaker med fløtesaus

*Ha kverenet karbonadedeig i en bolle og bland sammen saltet. Kjøttkaker.  *Bland alt godt sammen og lag runde kjøttkaker
Kjøttkaker med avokado

Kjøttkaker med avokado

Karbonadedeig formes som kjøttkaker og stekes i smør, krydre godt. Dagens gode retter – og de siste laget i kjøkken de kriweb på noen dager
Kjøttkaker

Kjøttkaker

Jeg liker at kjøttkakene skal være litt faste, derfor bruker jeg halvparten karbonadedeig. Det er kjøttkaker til middag
Kjøttkaker i brun saus, erterstuing og med ripsgele

Kjøttkaker i brun saus, erterstuing og med ripsgele

For her kom jeg trett og sliten hjem, og hadde så lyst på kjøttkaker. Kjøttkaker. 700 g kjøttdeig eller karbonadedeig. Rundt 2 ½ dl vann (det kommer litt ant på hvilke deig man bruker, siden kvaliteten på kjøtt/karbonadedeigene variere mye, feks. 700 g kjøttdeig eller karbonadedeig. 2 ½ dl vann (det kommer litt ant på hvilke deig man bruker, siden kvaliteten på kjøtt/karbonadedeigene variere mye, feks