I sommer har vi feriert i Norge i to måneder, vi har bodd på forskjellige steder og matlagingen har blitt noe" enkel" innimellom, men her har vi vært på gårdsbutikk like utenfor Risør, og der fant vi masse godsaker blant annet karbonadedeig avhjort, så da ble det hjortekarbonader med kremet sopp til middag
(Saft kan erstattes av rødvin, bruk da litt brunt sukker. Karbonader. 500 g kvernet kjøtt av storfe, elg, hjort eller lam. Strimlet appelsinskall av 1 appelsin
Vossakjøt hadde karbonader, pølser og smalahove ved siden av et rikt utvalg av spekemat. Det var så klart en mengde andre kjøttvarer, som pølser med skyhøy kjøttprosent, smalahove, skinker og karbonader
Mal kjøtt og flesk to ganger. Bland det med potetmel, salt og pepper. Spe med melk. Stek gjerne en prøvekake for å undersøke om karbonadene er passe spedd