Resultatet du får er skikkelig saftige og gode karbonader. Herlig gode hasselbackpoteter, en knall grønn ertestuing, masse stekt løk og vi Hedmarkinger må selvfølgelig ha litt tyttebær til
Det er virkelig franske smaker av dette måltidet her med nydelige karbonader som smaker av hvitløk og rosmarin og en fantastisk god potet og grønnsaksform
De fleste liker karbonader, det er mat som serveres på de norske middagsbord både titt og ofte, er et fast følge på koldtbordet og hvem kan vel motstå et smørbrød med karbonade og løk
½ løk. Kjøpe kjøpekarbonader klarer jeg ikke å spise, men hjemmelagde er noe helt annet. Rens løken og findel den, rasp osten og ha det i kjøttdeig/karbonadedeigen, ha så i egg, buljong og salt og pepper
Fin hakk løken. ha brokkoli, løk og spinat i en foodprosessor å kjør det fint,. 2 pk kjøttdeig ( jeg bruker svin) 1 brokkoli 1 håndfull spinat 1/2 rødløk 2 Ss olivenolje litt salt og pepper om du vil
Server nystekte karbonader med potetbåter,. 1 stk gul løk. 1 stk rød løk. Skrell og kutt 2 stk gulrot, 2 stk bakepotet, 1/2 stk gul løk. og 1/2 stk rødløk i båter og ha over i en ildfast form. Ha i 1 stk egg, spe på med ca 1/2 dl melk og form til 4 karbonader. 1 stk gul løk. 1 stk rød løk. 1/2 stk gul løk. 4 karbonader
Finhakk løk, hvitløk og chili og ha de i deigen sammen med eggene, og bland godt sammen. Lag store tykke karbonader og ha de på en god og varm stekepanne, snu med jevne mellomrom etter at varmen er skrudd ned
Rens og finhakk løk og hvitløk og ha den i deigen sammen med løken, og krydderne. #hjort #hjortekjøtt #bruk #av #hjortekjøtt #hjortkjøtt #Hjortejakt #Viltkjøtt #vilt #Hjortekarbonader #hjortekaker #Glutenfritt #melkefritt #glutenfri #melkefri #middag #Middagstips #Morsmiddag #Sunt #Godt #kjapt #hjemmelaget