The post Shish kebab med tabouleh, hummus og hjemmelaget pita appeared first on. så derfor… Glem den usunne møkkakebaben på gatehjørnet, dra heller hjem og smell sammen dette
Hjemmelagetkebab - av økologisk kalvekjøtt. Nå ble det et godt alternativ til en "kebab". sjalottløkchilihvitløkshish kebab - kryddermiksKjøttet er lysere enn vanlig storfe, men smaker kjempegodt
Har du prøvd hjemmelagetkebabpizza. kebabkjøtt. Server pizzaen nystekt med hjemmelagetkebabdressing. Topp med revet hvitost, kebabkjøtt og rødløk i tynne skiver
Generelt inneholder garam masala fra Kashmir, færre krydder enn min hjemmelaget, har du kjøpt min hos meg eller i nettbutikken, kan du bruke litt mindre
Tidligere denne uka prøvde jeg og Fredrik oss på noe som kunne ligne hjemmelagetkebab. Jeg liker ikke "vanlig kebab" som du kan få kjøpt på diverse jalla-kebabsjapper og i tillegg er jeg fan av hjemmelaget O R D E N T L I G mat, og denne "kebabtallerkenen" ble absolutt godkjent fra oss begge
eks indisk korma, Biryani, Rogan Josh, gresk moussaka og kebab. eks Tikka Masala, Hummus(kikertpurè), hjemmelaget tacokrydder og meksikansk kyllinggryte, bare for å vise bredden av bruksområdene
"Fast food" kalles ofte hurtigmat på norsk og mange tenker kanskje automatisk på takeaway-retter, fetende burgermenyer og kebabkjøtt som drukner i saus