Kebab i pita oppskrifter

Shish kebab med tabouleh, hummus og hjemmelaget pita

Shish kebab med tabouleh, hummus og hjemmelaget pita

The post Shishkebab med tabouleh, hummus og hjemmelaget pita appeared first on. Shishkebab. så derfor… Glem den usunne møkkakebaben på gatehjørnet, dra heller hjem og smell sammen dette
souvlaki- gresk "kebab"

souvlaki- gresk "kebab"

Jeg synes souvlaki har en mye friskere smak enn vanlig "kebab", og dropper du chips, pitabrød eller tortilla, så er det faktisk også lavkarbo-vennlig
Hvitløksdressing

Hvitløksdressing

«Øs» dressing på en deiligkebabipita. Jeg har lenge hatt et ønske om å lage den ultimatehvitløksdressingen, men aldri helt fått det til- inntil
Shish-kebab med kjøttdeig

Shish-kebab med kjøttdeig

De flest i Norge tenker med en gang på kjøttdeigipita brød når ordet kebabblir nevnt. Denne varianten stammer fra tyske Doner Kebab som Europa har tatt til seg som nattmat etter en fylletur på byen
Gresk matferie- Καλή όρεξη!

Gresk matferie- Καλή όρεξη!

Men tar du souvlakikjøttet, tzatzikien og den greske salaten, og stapper det hele sammen i det ferske, varme pitabrødet, sammen med et par pommes frittes, DA har du den greske varianten av kebab, nemlig GYROS

Mat jeg har sluttet å spise

Men å lage egen kebabipita, er jo sinnsykt godt. Kebab. Etter hvert som en lærer mer om innholdeti mat, forandrer vanene seg
Hjemmelaget kebab:) Nom nom...

Hjemmelaget kebab:) Nom nom...

- pitabrød (evnt hjemmelagde). eks mais, salat, tomat, løk (rød/gul), agurk, mais+ det du eventuelt likerikebab)
Oh my – Veggis Pita!

Oh my – Veggis Pita!

Å hadde ikke jeg vist at dette var vegetarisk kjøtt, kunne jeg lett trodd at det var noe ala kjøttpudding eller sliktkebab kjøtt
Hjemmelaget gresk rullekebab med tzatziki

Hjemmelaget gresk rullekebab med tzatziki

Gyros er egentlig det samme som kebab, rullet inni tykt flatbrød eller pita. Kjøp naan brød, pita brød, wraps eller lompe som du kan bruke til å pakke inn kjøttet

Vålerenga - skive

Skjær et snitti en tykk brødskiveslik at den blir som et pitabrød. Tørk kjøttet med kjøkkenpapir før steking og dryss på salt og pepper