Marinade. Bland sammen alt som skal være i marinaden. Tilsett kjøttet og bland det godt inn i marinaden. Start med å frese løken litt kjapt i stekepannen med olje, ha i kjøttet med marinade
Lag marinade i en bolle av alle ingrediensene bortsett fra blomkålen. Blomkål tikka kebab inneholder varme smaker av ingefær, hvitløk, gurkemeie og chili, med hint av kardemomme og kanel
Dette er en indisk kebabvariant med kyllingkjøtt i marinade av moste urter og krydder. Vend kyllingen i marinaden og legg på bakepapir på et stekebrett
Kan også serveres som grillspyd, kebab og fajitas. Når jeg går på butikken for å se etter noe godt å ha på grillen lurer jeg på om alle er sponset av samme marinade/grillkrydder-produsent
Hummus er godt til kofta kebabs (oppskrift her) og falaffel (oppskrift her). Dip, Dip + dressing + sauser og marinader, dressing, Grillmat og tilbehør, Lunsj, Middag, sauser og marinader, Sunt og godt
Hummus er godt til kofta kebabs (oppskrift her) og falaffel (oppskrift her). Dip, Dip + dressing + sauser og marinader, dressing, Grillmat og tilbehør, Lunsj, Middag, sauser og marinader, Sunt og godt, Tilbehør
Marinade. Form kebabene på grillspydene. Marineres underveis med marinaden. 500g kjøttdeig2 hvitløksfedd1/2 løk finhakket1 egg1ts Cayenne pepper1ts spisskummenGrillspyd (pinner) til forming og steking