Kebab med kjøttdeig oppskrifter

Kebab og kebabsaus

Kebab og kebabsaus

Jeg brukte og kjøttdeig, også her medkebabkrydder som jeg kjøpre på asiatisk butikk. Etter å ha testet disse to oppskriftene før den store kebab-festen, falt valget på den siste oppskriften, den med melk og gjær
Kebab (Tyrkisk kebab)

Kebab (Tyrkisk kebab)

Deilig saftige kebaber servert med. Hell over olje og krydder med salt og pepper.  Ha kjøttdeigen i en bolle og riv løken i
Kebab på asparges spyd

Kebab på asparges spyd

Pensle med BBQ saus om du ønsker det og server. Kna sammen kjøttdeig, løk, ingefær, soyasaus, egg og potetmel i en bolle
Kashmiri kebab

Kashmiri kebab

I India er det mest vanlig medkjøttdeig av geit. Okse er som du vet relativt sjeldent og kylling blir mest brukt hel med bein og uten skinn
Kebab med lammekjøtt

Kebab med lammekjøtt

ha den i kjøttdeig som saus. Av en eller anne grunn har jeg en stor skepsis til kebabsjapper, og sansynligvis er det kun i hode mitt
Kebab på Mexicoreise

Kebab på Mexicoreise

Grillingen hjemme blir fort et festmåltid med mye forskjellig, men noen ganger trengs det noe enkelt og annerledes enn typisk grillmat – så som dagens kebabmed litt inspirasjon fra meksikansk mat
“Sheesh kebab” på spinat seng

“Sheesh kebab” på spinat seng

Knadde dette med mine nyvaskede hender, til alt krydderet var jevnt spredd i kjøttdeigen. Så, mens de var i ovnen, begynte jeg med kjøttet
Kebab og tzatziki

Kebab og tzatziki

I dag merket jeg meg en reklame for “Kebabmiddags-kitmedkebab, tzatziki og couscous, og begynte å lure på hva de legger i “kittet”

Kofta kebabs

brokkoli, brokoli, couscous, eksotisk mat, eksotiske kjøttboller, enkel middag, fullkornscouscous, grønn hummus, grillspyd, grillspyd stekt i ovn, hummus, hummus med pesto, hverdagsmat, israelsk mat, karbonadedeig, kebab, kebabs, kikerter, kjøttboller, kjøttdeig, kjøttspyd, Kofta, kofta kebaber på grillspyd, kofta kebabs, kofta på grillspyd, kofta stekt i ovn, kofta uten saus, marokkansk mat, myntedressing, pestohummus, pitabrød, spisskummen
Tyrkisk Beyti Kebab med tzatziki

Tyrkisk Beyti Kebab med tzatziki

Kjøttdeig blandes med spisskummen, finhakket paprika, rødløk, chili og hvitløk og stekes på langpanne i ovnen
Shish-kebab med kjøttdeig

Shish-kebab med kjøttdeig

De flest i Norge tenker med en gang på kjøttdeig i pita brød når ordet kebab blir nevnt. Denne varianten stammer fra tyske Doner Kebab som Europa har tatt til seg som nattmat etter en fylletur på byen

Sis köftesi – tyrkisk kebab

Bruk foodprosessor med hakkekniv eller maskin med elteklo. 800 g kjøttdeig eller lammedeig. 1. Bløtlegg grillspyd av tre i minst 1/2 time
Spicy og saftige tapasboller

Spicy og saftige tapasboller

Spisskummen brukes i kebab og er heller ikke et sterkt krydder. Garantert en suksess på koldtbordet, til tapas eller som egen middag med båtpoteter og aioli til
Spanske kjøttboller

Spanske kjøttboller

Jeg har tilbrakt nøyaktig èn uke av mitt liv i landet, og den uken levde jeg utelukkende på kebab og kinamat
Tapasmeny

Tapasmeny

Lettvint seekh kebab. April og mai er koselige måneder med blomster og trær som springer ut i blad og blomst, fuglene kvitrer, vi ser mer og mer til solen og snøen forsvinner