Nesten som gulrotkake bare i pannekakeform. Gulrotpannekake(scroll down for english version)1 egg1 eggehvite1 ss sukrin1 scoop, 30 g vaniljeprotein3 ss kokosmel2 ss kesam1/2 ts fiberhusk1/2 raspet gulrot1/2 ts bakepulverEn klype kanel, kardemomme og litt ingefærHa det hele egget, eggehviten og sukrin i en bolle. For glasuren blandet jeg sammen 1/2 boks lett philadelphia, 2 ss kesam og 3 ss sukrinmelis
Rør det inn i resten av røren sammen med mager kesam. Glasur. Noen som har lyst på gulrotkake. Lag glasuren (smak deg frem) og smør utover kaken når den er avkjølt
1 egg1 eggehvite50 g hvetemel70 g kesam, mager + litt til glasurCa 4-5 ss sukrin og/eller fruktose0,5 ts bakepulver2 ts kanel2 ts kardemommeLitt ingefær og litt nellikSlik gjør du. -)4) Bland litt kesam og fruktose/sukrin/stevia til en enkel glasur, og smør på kaka når den er avkjølt. Dersom du har i 1-2 raspete gulrøtter, får du en nydelig gulrotkake
Lag glasur av litt philadelphia light, mager kesam, sukrinmelis og litt vaniljeprotein. Smaken minner om en blanding av havreflarn-kjeksene og gulrotkake
Pisk egg luftig, pisk deretter inn kesam og en revet gulrot. Glasur. Glasur. 1 dl kesam. 2 egg 1 dl kesam. Også på en mandag a gitt, enda godt at den er så sunn at du blir sterkere av å spise den
Mandel og gulrotkakebunn. Det ble en gulrot og nøttekake med kremostglasur. This entry was posted in Kaker and tagged glutenfri, god, gulrotkake, mandelbunn, melkefri, sukkerfri, sunn by Lovely Liller