I følge mor mi er kirsebærlikør noe av det beste man kan lage av kirsebær. Kirsebærlikør er visst veldig enkelt å lage og mammas oppskrift lyder følgende
Nøkkelost, Gouda, Cheddar og Jarlsberg, pluss noe kliss med kirsebærlikør. Ingen visste hva det var (1975-ish). Kineserne har over 5000 år på baken, og har siden Konfucius tid perfeksjonert ekspertisen i det meste. Våre tomatbaserte taco- og pizzasauser er barnemat mot kinesernes 5-spice plommesauser, også kalt Hoisin. 1 ss 5-spice krydder. 15 minutter midt i ovnen på cirka 125C varmluft. Damp pannekakene i 3-5 min. 1 ss 5-spice krydder
I en egen bolle eller beholder mix kirsebærlikør, sukker og vann til det er oppløst. første del av svamp fukte med kirsebærlikør blanding ved å helle den forsiktig med en spiseskje på svamp, du kan også bruke kjøkken børste
Muddle kirsebær med kirsebærlikør og litt syrup i en shaker. Det hevdes at oppskriften på Disaronno stammer fra 1525, men det tror jeg man skal ta med en stor klype salt. 2,5 cl Disaronno. 50 cl Vermouth. 50 cl lime juice. 3 kirsebær som er muddlet sammen med Ratafia kirsebærlikør. 2,5 cl Disaronno. 50 cl Vermouth. 50 cl lime juice. 3 kirsebær som er muddlet sammen med Ratafia kirsebærlikør
Prunasin er forsåvidt giftig, men omdannes greit av kroppen så lenge det ikke er snakk om store doser, så det er ikke verre å drikke et glass slåpelikør enn å drikke et glass kirsebærlikør
Muddle kirsebær med kirsebærlikør og litt syrup i en shaker. 3 kirsebær some r muddlet sammen med Ratafia kirsebærlikør. Oppskriften på Disaronno ble første gang laget i år 1525, og er selvfølgelig hemmelig. 3 kirsebær some r muddlet sammen med Ratafia kirsebærlikør