I følge mor mi er kirsebærlikør noe av det beste man kan lage av kirsebær. Kirsebærlikør er visst veldig enkelt å lage og mammas oppskrift lyder følgende
I en egen bolle eller beholder mix kirsebærlikør, sukker og vann til det er oppløst. Her er det kanskje et litt annerledes Schwarzwald bløtkake som jeg pleier å lage
Prunasin er forsåvidt giftig, men omdannes greit av kroppen så lenge det ikke er snakk om store doser, så det er ikke verre å drikke et glass slåpelikør enn å drikke et glass kirsebærlikør
Muddle kirsebær med kirsebærlikør og litt syrup i en shaker. Det som er helt sikkert og ikke lenger en hemmelighet er at Disaronno Amaretto ble laget som selve symbolet på kjærlighet og omtanke
en dag skal jeg prøve å dynke cupcakesene med kirsebærlikør. Og så går det jo an å lage en glasur uten melk - men den oppskriften får vi ta en annen gang