Kirsebærlikør no oppskrifter

Kirsebærlikør

Kirsebærlikør

I følge mor mi er kirsebærlikørnoe av det beste man kan lage av kirsebær. Så nå som treet stod fullt av modne kirsebær, var det bare å sette i gang å pella og prøve å laga noe godt
Kreklinglikør

Kreklinglikør

Jeg lagde likøren etter innfallsmetoden, basert på muntlig overlevering fra mormor om hvordan man lager kirsebærlikør
Bringebærlikør

Bringebærlikør

Lager kirsebærlikør med kun bær sukker og sprit. Bruk Norgesglass eller lignende glass med helt tett lokk
Panna cotta med moreller i gelé

Panna cotta med moreller i gelé

Bland dem med melis og kirsebærlikøren. Moreller er noe av det beste jeg vet. ♥ Her ser du bilde av kirsebærlikøren jeg har brukt

Femten mann på død manns kiste

Tittelen på innlegget henspiller på hva innlegget skal handle om, nemlig kirsebærlikør og ripsrom. Tittelen på innlegget er kanskje noe makaber, og jeg angrer meg litt på den, men man kan ikke gå rundt og angre heller
Schwarzwald bløtkake.

Schwarzwald bløtkake.

I en egen bolle eller beholder mix kirsebærlikør, sukker og vann til det er oppløst. Hvis du trenger din kake å vare noen dager kan du også legge til to teskjeer gelatin oppløst i en tredjedel glass med varmt vann
Cocktailer for vin og øl-elskere.

Cocktailer for vin og øl-elskere.

Sett en skje i ølglasset og hell i pilsen, hell den musserende vin i langs med skjen og til slutt dasher du i kirsebærlikøren
Vintage Cherry Vanilla Cake

Vintage Cherry Vanilla Cake

Om du vil ha mer kirsebærsmak i selve kakebunnen, kan du tilsette kirsebærlikør i røren (jeg gjorde ikke det)
Amaretto Disaronno møter Versace.

Amaretto Disaronno møter Versace.

Muddle kirsebær med kirsebærlikør og litt syrup i en shaker. Amaretto Disaronno møter Versace. Og en av favorittene er Disaronno
Slåpetornlikør / Sloe Gin

Slåpetornlikør / Sloe Gin

Prunasin er forsåvidt giftig, men omdannes greit av kroppen så lenge det ikke er snakk om store doser, så det er ikke verre å drikke et glass slåpelikør enn å drikke et glass kirsebærlikør
Kirsebærlikør

Kirsebærlikør

Ingredienser. Til et 2 L glass. 1,7 dl kirsebær. 1 kg sukker. 1 flaske sprit (60%). Rens bærene og fjern steinene fra halvparten av kirsebærene
Kirsebærpai

Kirsebærpai

De flotte bærene ble plukket ned igår og er klare for å bli kirsebærlikør, kirsebærsyltetøy og en deilig varm kirsebærpai servert med vaniljeis
Zabaione

Zabaione

Vi laget vår med hjemmelaget kirsebærlikør. Zabaione er populær både på restaurant og i hjemmene i Italia

Kirsebærlikør

Fyll så mye kirsebær du får plass til på enliters norgesglass. Etter noen måneder, til jul, siler du av bærene, og likøren er klar til å nytes