I følge mor mi er kirsebærlikørnoe av det beste man kan lage av kirsebær. Så nå som treet stod fullt av modne kirsebær, var det bare å sette i gang å pella og prøve å laga noe godt
Tittelen på innlegget henspiller på hva innlegget skal handle om, nemlig kirsebærlikør og ripsrom. Tittelen på innlegget er kanskje noe makaber, og jeg angrer meg litt på den, men man kan ikke gå rundt og angre heller
Nøkkelost, Gouda, Cheddar og Jarlsberg, pluss noe kliss med kirsebærlikør. Bare ikke i Norge. I Oslo er tacofeberen for tiden høy, og nivået har blitt skyhøyt, etter at hipsterne dro til Mexico og forstod at det foreldrene hadde servert var noe mjæl
I en egen bolle eller beholder mix kirsebærlikør, sukker og vann til det er oppløst. Hvis du trenger din kake å vare noen dager kan du også legge til to teskjeer gelatin oppløst i en tredjedel glass med varmt vann
Prunasin er forsåvidt giftig, men omdannes greit av kroppen så lenge det ikke er snakk om store doser, så det er ikke verre å drikke et glass slåpelikør enn å drikke et glass kirsebærlikør