Kirsebærlikør er visst veldig enkelt å lage og mammas oppskrift lyder følgende. I følge mor mi er kirsebærlikør noe av det beste man kan lage av kirsebær
Tittelen på innlegget henspiller på hva innlegget skal handle om, nemlig kirsebærlikør og ripsrom. Som den skjødesløse ungdommen jeg (foreløpig fremdeles) er, lager jeg likør og slikt etter “passelig”-oppskrifter
I en egen bolle eller beholder mix kirsebærlikør, sukker og vann til det er oppløst. første del av svamp fukte med kirsebærlikør blanding ved å helle den forsiktig med en spiseskje på svamp, du kan også bruke kjøkken børste
Muddle kirsebær med kirsebærlikør og litt syrup i en shaker. Den første oppskriften er tatt frem spesielt for dette designet og jeg har ikke smakt den selv
Prunasin er forsåvidt giftig, men omdannes greit av kroppen så lenge det ikke er snakk om store doser, så det er ikke verre å drikke et glass slåpelikør enn å drikke et glass kirsebærlikør
Muddle kirsebær med kirsebærlikør og litt syrup i en shaker. Fire oppskrifter fra en mester. 3 kirsebær some r muddlet sammen med Ratafia kirsebærlikør. Oppskriften på Disaronno ble første gang laget i år 1525, og er selvfølgelig hemmelig. 3 kirsebær some r muddlet sammen med Ratafia kirsebærlikør