Stek kjøttdeigen i en blanding av smør og olje. Ha grønnsakene i stekepannen sammen med kjøttdeigen. Selv om vi er midt i april, og blåveisen nesten er avblomstret, er det vinterkaldt i Oslo om dagen
Det eneste er litt annet krydder og kjøttdeigav elg i stede for av storfe kjøtt. Bland elgkjøttdeigen sammen med salt, ha i egg pepper, viltkryder og potetmel
I utgangspuntet kan man fylle vårruller med det man vil, og man kan lage dem med kylling, fisk, vegetar, kjøttdeig og ja – nesten hva som helst ettersom hva man liker
Bruk gjerne kjøttdeigav økologisk storfe eller lam. Vilt kjøtt er etter min mening en av den beste kildene til animalsk protein som finnes - friske dyr som har levd et godt liv og beitet på gress, bær og alt annet skogen har å by på
500 g kjøttdeigav elg eller annet vilt. 300 g kjøttdeigav svin, medisterdeig eller kvernet spekk. Bland raskt sammen elgkjøtt, medisterdeig, einebær, timian, salt og pepper