Kjøttboller av hjort. Ønsker du en brunere saus kan du bruke sukkerkulør, jeg synes fløtesaus skal være lys og ikke som en brun saus, men det gjør man som man vil med
Cous cous er det ikke så ofte jeg bruker, men det er godt tilkjøttboller eller tilkylling, og særlighvis du tilsetterlitt frukt, grønnsaker eller nøtter
Pasta med pesto og kjøttboller med feta og basilikum. Ketchupen fra Oliviers er rik på smak, og blander du den med litt rømme har du to sauser på et øyeblikk
Kjøttbolleri kraft. Kjøttboller og. med kylling og lystomatsaus. Torsk med bacon, hollaindessaus. Grunnen til at jeg lager plan så langt frem itid er for å slippe å bruke tid på middagsplanlegging så ofte
Pasta med pesto og kjøttboller med feta og basilikum. Ketchupen fra Oliviers er rik på smak, og blander du den med litt rømme har du to sauser på et øyeblikk