Er du innom for middagstips har eg en ny og knallgod oppskrift til dere, greskinspirerte kjøttbollermedfetaost og oregano, servert med tatziki og rotmos
oljen fra fetaosten) og smak til med salt og pepper. Bland inn fetaost og avkjølt couscous. Den er like god kald som varm og enkel å ha med ut i parken
Bland sammen rømme og fetaost og server sammen med kjøttbollene og rotgrønnsakene. Bland kjøttdeigen sammen med egg, parmasan, pesto, timian, hvitløk, salt og pepper
♦ Servér med gresk yoghurt, salat og fetaost. Grillspyd medkjøttboller, sopp og reddik. Endelig litt vanlig, norsk sommertemperatur i dag, til og med litt vind – aah
Lag små kjøttbollermed en skje og stek disse til de er klare. Server det hele med litt grove pitabrød, en liten yoghurt dressing og voila, en kjapp, sunn og god hverdagsmiddag på kort tid
agurk, rødløk, cerrytomater, ruccola, avocado og fetaostKjøttbollene steker jeg på middelsvarme i en panne med litt smør til de er gyldne og gjennomstekt
Har selv brukt å å ha i kjøttboller i småbiter, masse paprika og ost over. Veldig godt er det med skinke, spekeskinke, serranoskinke, røykelaks eller andre proteinkilder i eggeblandinga, men som vegetarvariant falt valget på knust fetaost som var veldig godt -
Form små kjøttbollermed en skje og brun dem. Spicy kjøttboller i tomatsaus. Utfordringen med å servere tapas synes jeg , er at det er litt vanskelig å finne ut hvilke tapas man skal velge