Nei, kjøttboller er ikke noe man bare får i brun saus og på Ikea. Kjøttboller har heller ikke såvidt meg bekjent et fenomen med svensk opphav, men de har absolutt klart å gjøre Ikea sine svenske kjøttboller verdenskjent
Kjøttboller i brun saus, små erter, brokkoli og litt gulrøtter. I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar
Kjøttboller i brun saus. Men hjemmelagde kjøttboller TRENGER ikke være helt runde. Server kjøttbollene med fløtesaus, poteter, brokkoli og stikkelsbærgelè
Når man har så smakfulle kjøttboller som dette, så serverer man dem med en enkel saus. Kjøttbollene ble servert med glutenfri spagetti, en pastasaus med
Enkle kjøttboller av storfe ble kokt i tangine og mutti tomater sammen med paprika og rødløk. Tangine er en smakfull saus laget på aprikos, tomater, koriander, mynte og østlige krydder som spisskummen, hvitløk, cayenne, paprika og kanel
Ingredienser Kjøttboller og tomatsaus - Jeg laget bare slik jeg pleier å lage til spagetti. Slik gjør du Lag klar kjøttboller og tomatsaus, ha gjerne litt ekstra til overs for pynting