Stek kjøttdeig, løk og hvitløk. Pasta- og kjøttdeiggrateng (6 porsj. eks penne) Litt olje 500-800 g kyllingkjøttdeig (evt annen type) 2 løk (jeg brukte 1 purreløk, hadde ikke løk) 2 fedd hvitløk, finhakket 1 boks hakkede tomater 2 ss tomatpuré 3 dl kjøttbuljong salt og pepper 60 g smør ca
Vend grønnsakene over i en skål og bruk samme panne til steking av bacon,kjøttdeig og kidney bønner. her kan også gårsdagens pasta rester brukes til og lage en god og Spicy grateng
Varm pannen opp på nytt, tilsett en klunk olje og stek kjøttdeigen. kjøttdeig. Gratiner gratengen i ovn ved 220 grader i ca. 20 minutter, eller til gratengen er nydelig gyllen
Taco med Vri, Grateng skal det jamman Bli. Gratiner Tacogratengen ved ca. 400 g kjøttdeig/karbonadedeig (-her har vi brukt malt elgkjøtt). 400 g kjøttdeig
Mens dette står og godgjør seg kan du steke kjøttdeigen i en stekepanne. Stek så gratengen på 220 grader i 25-30 minutter til den er fin og gyllen på toppen. 500 gram kjøttdeig/karbonadedeig
Når potetene er ferdige tar du formen ut av ovnen og har over kjøttdeigen. Jeg elsker potet og jeg elsker taco, denne deilige taco potetgratengen tilfredsstiller begge lystene
Bytt ut kjøttdeig med et magere alternativ som for eksempel karbonadedeig eller kyllingkjøttdeig (eller bønnestuing hvis man ønsker et vegetarisk alternativ), og bytt ut de tradisjonelle nachochipsene med søtpotet, server med salat og nachomiddagen er blitt en sunn og deilig hverdagsmiddag du kan nyte med god samvittighet