deretter trykte jeg kjøttdeigen ut på/over baconet. Siden den er full av proteiner, fett og lite karbohydrater iform av de eventuelle grønnsakene du velger å legge på, er dette den ultimate LCHF- retten (inspirasjon fant jeg på facebook)
Stek kjøttdeigen. Strø over et lag tortillachips på toppen sammen med revet ost. Legg et lag tortillachipsi bunnen av en ildfastform og ha den ferdige gryten over
La så et lag med saus i bunnen av forma, så et lag medkjøttdeig stekt med masse paprikakrydder. Hadde også et lag med potetmos siden jeg hadde litt rester i kjøleskapet
«Egg rolls» som også er en form for vårruller, men kanskje ikke det man i Norge forbinder mest med vårruller, er laget av en deigmed en blanding av egg og mel
Kjevl ut deigentil en rektangulær form, og skjær ut strimlerslik jeg har gjort det på bilde. Og enda bedre blir den om den blir fylt med krydret kjøttdeig
Dekk formenmed et tett lokk eller aluminiumsfolie. Finn frem en form som passer paprikaene akkurat. Og for en mektigerevariant kan mengden kjøttdeig dobles