Og for en mektigere variant kan mengden kjøttdeig dobles. Mor, og eventuelle jenter i familien, står gjerne på kjøkkenet hele dagen for å lage disse små smaksbombene i forskjellige varianter – fylt ikke bare med ris, krydder, urter og kjøtt, men også med en hel masse kjærlighet og omtanke
kjøttdeig, spagetti, linser osv. Vel , jeg hadde rundt en halv porsjon ferdig kokt ris igjen etter middagen i går, og jeg ser ingen grunn til å kaste den risen
Rens og findel alle grønnsakene og steik på pannen, ha på kjøttdeigenog la den bli brun. Men det vi kan være enig om er at retten inneholder ris, og sikker en eller annen form for otto som da = risotto
Paprikaene kan selvfølgelig også serveres med ris eller godt brød. Her trenger du kun en stekeovn, ildfast form, en kniv og en bolle til å blande kjøttdeigen i -og en
ha så i kjøttdeigog brun den sammen med løken. tilsett så ris, vann med buljong og tomatpuré i panna. finhakk løk og surr den i en panne på middelsvarme til den er gyllen sammen med finhakket hvitløk
Tilsett kjøttdeigog stek videre under omrøringen til kjøttdeigen er godt brunet. Tilsett vann og kjøttfond i risottoenog kok på lav varme, under stadig omrøring i ca
- Kok ris. I dag har jeg laget middag til han med kalkun og kylling kjøttdeig. - Stek kjøttdeigen godt. Kjekt å ha på frysen og det smaker så mye bedre enn den man kjøper i butikken
Ha en rist dekket med kjøkkenpapir stående klar. I originaloppskriften var det egentlig scampi, men jeg har byttet ut scampi med kjøttdeig for det liker alle i heimen best
Oppskriften er egentlig med kyllingfilet, men jeg hadde kyllingkjøttdeig for hånden og brukte den. Serveres med kokt risog toppes med litt frisk persille eller koriander