Stek karbonadedeig med hvitløk, krydder og en boks med hakkede tomater. Jeg liker å bruke en blanding av paprikapulver, oregano, cummin, chili, curry, salt og pepper – bedre med litt for mye enn litt for lite
I retten er det brukt soyafarse, og den tilberedes på samme måte som vanlig kjøttdeig. Denne oppskriften på vegetarisk SpaghettiBolognese kommer fra Hälsans Kök, som er en produsent av vegetariske retter og soyabaserte kjøtterstatninger
Denne sausen og parmesanbollene er inspirert fra Eat Street. Det er ikke alt jeg lar meg friste av i dette programmet, men det er som regel en ting eller to i hvert program som må testes ut
Pass på at du ikke steker for mye kjøttdeig av gangen, da vannet fra kjøttdeigen vil gjøre at kjøttdeigen koker istedenfor å steke, ser du at det har begynne å danne seg “dammer” i pannen, fjern dette med kjøkkenpapir
Kjøttdeigogspaghetti er en rett jeg vil tippe har vært en gjenganger i de flestes hjem. Velger man å benytte seg av pasta, bør grov pasta benyttes, men man kan også velge å benytte seg av enda sunnere og mer næringsrike alternativer - som spaghetti av kikertmel
Stekk opp kjøttdeig. Spaghettibolognese er en italiensk klassiker som er populært hos de fleste. - (Følg rekkefølgen) Finhakk løk og hvitløk, ha i en gryte med litt olje
Stek kjøttdeigen raskt i to omganger, på en varm panne med litt smør eller olje. Spaghettibolognese er en av de, hvis ikke den mest spiste pastaretten i verden
Både for store og små. De små har sine favoritter i pasta og pizza selvsagt, men voksenavdelingen drømmer ofte om en real italiensk fireretters med antipasti, primi, secondi og selvfølgelig dolce