Form blandingen til fire tykke hamburgere. Rask burger til middag er helt greit. I dag byttet jeg ut karbonadedeigen med kjøttdeig og hamburgerbrød med rundstykker
Putt kjøttdeigen i kjøkken maskinen (bytt fra «hakker» til eltekrok) sammen med egg, salt, pepper, tabasco og worcheshire sauce og kjør det på laveste hastighet til det er blandet
Hamburger Ha kjøttdeigen i en bolle tilsett krydderet og fløten, bland godt med hånda eller en skje tilsett revet parmesan og bland det godt inn i deigen Del deigen i to, eventuelt en litt større og en litt mindre om din bedre halvdel spiser mer enn deg
Lag en ball av kjøttdeigen, og press flat til en burger. Om du vil jukse, så tar du bare å bruker en halv taco krydder pose og blander sammen med kjøttdeigen
Dagens middagtips er lavkarbo burger med stekt sopp som tilbehør. Dette er ble en kjempegod og mettende hamburger toppet med speilegg og fylt med salat, bacon og ost - en nydelig smakskombo
I Hellas får vi ordentlig kjøttdeig, altså kjøtt malt av slakteren på din bestilling. For at overgangen fra junk til yummy ikke skulle bli for brutal, trådde jeg til med hjemmelaget hamburger og hamburgerbrød i dag