Stek kjøttdeig, tilsett suppeposene og følg bruksanvisningen på suppeposen. Perfekt for dager hvor du ikke har lyst eller tid til å stå på kjøkkenet men ønsker noe kjapt og enkelt
Med det meste på hus satte jeg igang, jeg brukte elgkjøttdeig, og siden jeg er generelt lei av tacokrydderet som man får kjøpt i butikken, så krydret jeg like så godt kjøttet med all slags som var i skapet, deriblandt cumin som har den karakteristiske taco smaken
og i kjøttfarsen til disse kjøttbollene fungerte det utmerket som bindemiddel. Linfrømelet derimot fikk farsen til å henge godt sammen, og gjorde den smidig og god å forme
På selve lokket har du på et tynt lag med kjøttdeig, deretter masse ost og pepperoni eller Chorizo pølse og noen flak med Taco eller nacho chips, gjerne gjem de litt under osten
Når potetene er ferdige tar du formen ut av ovnen og har over kjøttdeigen. Jeg elsker potet og jeg elsker taco, denne deilige taco potetgratengen tilfredsstiller begge lystene