Selv om jeg syns kjøttdeigsausen fra Toro er veldig god, er bedre med hjemmelaget. Jeg syns det er moro å eksperimentere på kjøkkenet og her om dagen lagde jeg en utrolig god kjøttdeigsaus
Kjøttdeigsaus fra Toro som skal blandes med vann der du bytter ut halvparten av vannet med fløte. 1) Karbonadedeig med squash og paprika, kjøttdeigsaus og fløte2) Karbonadedeig med gulrøtter, purreløk, Sopps spagettisaus og oregano3) Karbonadedeig med paprika, squash, purreløk, Sopps spagettisaus, oregano og chilipulver
Kjøttdeigsaus. Lasagne/lasagna er for meg "den hellige gral" når det gjelder å spise sunt og trene og har til nå vært forbeholdt den ene dagen i uken der jeg kan spise nogen lunde så mye jeg vil - for da spiser jeg også MYE
Verken spagettisausen eller kjøttdeigsausen som begge er en slags pastasaus variant. Det er jo slik at noen dager ønsker man en kjapp enkel og god middag som ikke koster all verdens
MMMMMman lager dette ved ålage røre og steike pannekaker, deretter steiker man kjøttdeig og saus som f eks kjøttdeigsaus og legger inni de ferdige pannekakene og ruller dem til en pølse på en stekeplate, legger litt ost på toppen,og steker dem ovene på ca 200-225 grader i ca 10 min, til osten blir gyllen
Skrell og finhakk løken. Brun halvparten av fettet i en stekepanne. Legg i kjøttdeigen, stek under omrøring til den er jevnt grynet, den trenger ikke bli brun