Blandingen er ferdig når du kjenner at du enkelt kan lage kuler av den med hendene. De forskjellige ingrediensene vil såklart også bidra med forskjellige mikronæringsstoffer og antioksidanter
Skikkelig kjøttpudding og kjøttkaker, er et par av rettene jeg har virkelig savnet på lavkarbokost. Men, med linfrømel som bindemiddel blir kjøttpuddingen akkurat som den skal være
En liten vri på den tradisjonelle "kjøttboller med spaghetti". Kjøttboller (oppskrift finner du her ). Lag gjerne en stor porsjon kjøttboller når du først eri gang og legg i fryseren, det samme kan du gjøre med tomatsausen, den er også nydelig til pizza
Kjøttboller i tomatsaus med spaghetti, det er som om Lady og Landstrykeren kommer til middag. Kjøttbollene i dag er mildere enn de jeg vanligvis lager, men de kan gjøres riskig så "spicy" ved å tilsette mere krydder
Men en ting er sikkert det er en veldig god middag og når du først har kommet i gang er kjøttpudding en lettvint middag, den passer seg selv i stekeovnen mens du lager ferdig tilbehøret
Ha så i de øvrige ingrediensene og elt godt sammen med hendene eller i kjøkkenmaskin, den skal være ganske så fast, du må muligens justere med væske og mel for å få en fast deig, da det er stor forskjell på meltyper i kontakt med væske
Næringsinnhold per porsjon Beskrivelse Verdi Energi kJ Maten vi spiser, inneholder kjemisk energi som kan bli til bevegelsesenergi eller varme i kroppen
Egentlig skal denne kjøttpuddingen lages av lammedeig, men det var det smått med da jeg handlet i dag, så det ble kjøttpudding av malt oksekjøtt (karbonadedeig) istedet