Idag har vi brukt den i en gryterett med bogen fra geitekiddet. Geitekje eller kidd har et deilig mildt kjøtt, og fortjener ikke sitt kanskje noe dårlige rykte
Oppskrift på tomatisert kjegryte/lammegryte i trykkokar (nok til fire personar). I Nord-Afrika klatrar kje og geiter opp mot himmelen i tre langs vegane – og vandrar lukkeleg inn i solnedgangen
Finhakk løk og hvitløk, ta bort kjernen og stilken på paprikaene og del de i grove biter. til 4 personer 1 kg bog fra kje eller lam 2 ss olivenolje 3 fedd hvitløk 1 grønn paprika 1 gul paprika 1 rød paprika 1 stor løk ½ ts tørka rød chili 1 boks hakkede tomater 1 stor rød tomat 1 kvist rosmarin 1 dl hvitvin 2 dl rødvin 2,5 dl grønnsakskraft 1 laurbærblad Dra frem trykkokeren, hvis du har, hvis ikke kan du bruke en jerngryte