Kjernetemperatur lam oppskrifter

Urtestekt lam

Urtestekt lam

Dette er skikkelig festmiddag og oppskriften passer like godt til lam som til okse og svinekjøtt, både stek og fileter
LAM MED BYGG OG BLOMKÅLPURÉ

LAM MED BYGG OG BLOMKÅLPURÉ

Bruk et steketermometer og stek til ønsket kjernetemperatur. Lammecarrè er en av de aller edleste stykkene av lam

Lam med kompetter

Krydre ferdig utbenet og surret lammebog med salt og pepper. Brun lammebogen godt i varm panne med margarin
Lam ytrefilet med fettrand på grillen

Lam ytrefilet med fettrand på grillen

Finner du lammefilet med fettrand, så løp og kjøp. La stå i grillen til kjernetemperaturen er 55 grader, da tas forma ut og dekkes med folie for noen minutters hvile
Grillet sennep og honning marinert mørbrad av lam

Grillet sennep og honning marinert mørbrad av lam

biff av lam, biff medium done, brød, bulgur, enkel grillmat, enkelt og greit, godt på grillen, grillede grønnsaker, grillet biff, grillet lam, grillet mørbrad, grillet mørbrad av lam med tilbehør, grillet mørbrad med tilbehør, grillmat, grillmat sommer, hvitløksrømmedressing, kjernetemperaturlam, kjernetemperatur mørbrad, kjernetemperatur mørbrad av lam, lam, lam på grillen, lammebiff, marinert mørbrad, marinert mørbrad av lam, mørbrad, mørbrad av lam, mørbrad av lam med tilbehør, medium stekt biff, saftig biff, saftig mørbrad, saftig mørbrad av lam, sennep og honning marinade, sommermat, steketips biff, tips til korrekt steking av biff

Kan lammesteken bli for mør?

Det er påske og man må spise lammestek. Jeg vet ikke hvor denne tradisjonen kommer fra, men jeg er glad i lammestek, og synes derfor det er bra å benytte enhver anledning som byr seg til å spise dette deilige kjøttet
Lammestek, langtidsstekt

Lammestek, langtidsstekt

Sett inn et steketermometer i stekens tykkeste kjøttdel (for riktig måling av kjernetemperatur må termometeret ikke treffe benet)
Påskelam

Påskelam

Vårlammet er kommet. I helga serverte jeg herlig lammestek med potetmos, grønne bønner og herlig saus. Håper du også vil lage lam i løpet av påsken
Lammecarre med ratatouille og fløtepoteter

Lammecarre med ratatouille og fløtepoteter

Lammecarré er vel “kronen på verket” av varianter av lammekjøtt. Kjærestekokken elsker lam – og han elsker å tilberede lammekjøtt… Han er en tradisjonell kokk, og har et bein i “Brimi” leieren uten tvil
Italiensk porchetta

Italiensk porchetta

Storfe, lam og vilt kan serverast med lågare kjernetemperatur, spesielt dei indre musklane med lite bindevev