Finner du lammefilet med fettrand, så løp og kjøp. La stå i grillen til kjernetemperaturen er 55 grader, da tas forma ut og dekkes med folie for noen minutters hvile
biff av lam, biff medium done, brød, bulgur, enkel grillmat, enkelt og greit, godt på grillen, grillede grønnsaker, grillet biff, grillet lam, grillet mørbrad, grillet mørbrad av lam med tilbehør, grillet mørbrad med tilbehør, grillmat, grillmat sommer, hvitløksrømmedressing, kjernetemperaturlam, kjernetemperatur mørbrad, kjernetemperatur mørbrad av lam, lam, lam på grillen, lammebiff, marinert mørbrad, marinert mørbrad av lam, mørbrad, mørbrad av lam, mørbrad av lam med tilbehør, medium stekt biff, saftig biff, saftig mørbrad, saftig mørbrad av lam, sennep og honning marinade, sommermat, steketips biff, tips til korrekt steking av biff
Det er påske og man må spise lammestek. Jeg vet ikke hvor denne tradisjonen kommer fra, men jeg er glad i lammestek, og synes derfor det er bra å benytte enhver anledning som byr seg til å spise dette deilige kjøttet
Perfekt lammecarre med rødvinsaus, potetmos, rødbetepure og ovnsbakte grønnsaker. Lam. Det er få ting som smaker bedre og ser stiligere ut enn lammecarre
I hviletiden vil steken fortsette å øke sin kjernetemperatur med noen grader. Påskehøytiden er det lam og lammelår som forståelig nok får fortjent fokus og oppmerksomhet
Lammecarré er vel “kronen på verket” av varianter av lammekjøtt. Kjærestekokken elsker lam – og han elsker å tilberede lammekjøtt… Han er en tradisjonell kokk, og har et bein i “Brimi” leieren uten tvil