Porchetta – perfekt italiensk ribberull Dekk porchettaen med aluminiumsfolie, og la den står på 100 grader i 6-7 timer, til kjernetemperaturen er om lag 58 grader Far min sitt kjøkken
Italiensk porchetta Kva kjøtstykke du skal servere avgjer også kva kjernetemperatur kjøtet bør ha når du serverer det. Svineribbe har mykje feitt og bindevev, og når du brukar lang tid på å steike det smeltar feittet, bindevevet mjuknar, og det blir mørt og saftig Alt godt
Rudolf med syltede rødbeter – helt ville kokkekunster! I motsetning til svineribbe med surkål som kommer fra Tyskland, er dette helnorsk matkultur som er verdt å bevare i en tradisjonsrik tid Trøffelhelt
Lammerull og ribberull med nøtter og aprikos på 120°C til den når en kjernetemperatur på 62°C, ta formen ut av ovnen og la den stå på benken i 1 time før den tas ut og. 2 kg svineribbeGlad i mat