Hakk opp løken, sellerien og gulrøttene og brun grønnsakene i en teflonpanne med 2 ss olivenolje. Tilsett deretter kjøttdeigen og brun den på middelshøy varme
… denne MÅ dere bare teste ut. Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage. Siden den er full av proteiner, fett og lite karbohydrater i form av de eventuelle grønnsakene du velger å legge på, er dette den ultimate LCHF- retten (inspirasjon fant jeg på facebook)
ca 500 g kjøttdeig1-2 løk1 boks mais1 boks tomatpurè1 boks matfløtemakaronisalt og pepperKok makaroni Surr løken i stekepanna en stund, ha det i en gryte
Kjøttdeig med grønnsaker er en diger bløff. Nå har vel en eller annen BI-utdannet markedsføringsekspert med null peiling på mat kommet på en ny genial idé om hvordan å tjene mer penger på kjøttdeigen
En rask, enkel og smaksrik rett som faller både store og små i smak. Denne retten lager du ferdig på 25 minutter, og 15 av de minuttene lager den seg selv så da kan du gjøre andre ting eller bare slappe av litt med beina høyt hevet
Jeg tror mange assosierer skikkelig sprø vårruller med restaurantbesøk. Personlig har jeg ikke laget mye vårruller hjemme, men har til tid og annen prøvd meg på de frosne som man får kjøpt i butikken