deretter trykte jeg kjøttdeigen ut på/over baconet. Siden den er full av proteiner, fett og lite karbohydrater i form av de eventuelle grønnsakene du velger å legge på, er dette den ultimate LCHF- retten (inspirasjon fant jeg på facebook)
Stek først kjøttdeigen, her steker eg den i cocosa pure oil. La de steke seg godt inni kjøttdeigen, deretter tilsetter du resten og la det steke til det har blitt som en gryte eller en tjukk saus
Stek deretter kjøttdeigen, ha den i samme gryta. ca 500 g kjøttdeig1-2 løk1 boks mais1 boks tomatpurè1 boks matfløtemakaronisalt og pepperKok makaroni Surr løken i stekepanna en stund, ha det i en gryte. ) ca 500 g kjøttdeig
Jeg hadde det visst ganske gøy da jeg lekte meg med navn. Kjøttdeig og kikhetti. Den fine spaghettien mange bruker er dessverre ikke den delen av middagen som gjør retten relativt sunn
Save Recipe Print. Denne retten lager du ferdig på 25 minutter, og 15 av de minuttene lager den seg selv så da kan du gjøre andre ting eller bare slappe av litt med beina høyt hevet. Kjøttdeig i form 2018-11-01 18. Du trenger 400 gram kjøttdeig 150 gram sjampinjong 1 løk 3 ss sennep 1 dl rømme 1 dl kremfløte (fløte og rømme kan erstattes med 2dl creme fraiche) salt og pepper 50 gram revet ost Potetmos (4-5 porsjoner). Slik gjør du Forvarm ovnen til 220 grader Stek kjøttdeigen til den begynner å bli brun, ha i oppkuttet løk og sopp, stek videre i 2-3 minutter Bland rømme, fløte og sennep i sammen å ha over kjøttblandingen Smak til med salt og pepper og la småkoke et par minutt Ha kjøttblandingen over i en ildfast form Lag potetmosen og legg den som et lokk over kjøttdeigblandingen
Jeg har valgt å bruke kjøttdeigav storfe i disse og hjertesalat. «Egg rolls» som også er en form for vårruller, men kanskje ikke det man i Norge forbinder mest med vårruller, er laget av en deig med en blanding av egg og mel