Jeg har brukt elgkjøttdeig. Keema betyr kjøttdeig, så det mest vanlige er å bruke kjøttdeig. Høsten er tid for jakt og mulighet til forskjellige typer ferskt kjøtt, i utgangspunktet kan alle typer kjøtt og kjøttdeig brukes
Tilsett mer olje i stekepanna og brun så kjøttdeigen. 400 g grytekjøtt av vilt (jeg hadde elg). 400 g viltkjøttdeig (jeg hadde hjortedeig). 400 g grytekjøtt av vilt (jeg hadde elg). 400 g viltkjøttdeig (jeg hadde hjortedeig)
Brun kjøttdeig i smør. 600g kjøttdeig av hjort (eller elg). 600g kjøttdeig av hjort (eller elg). Enkel og god gryterett med rømme, tyttebærsyltetøy og brunost
Mormors pai er fylt med kantareller og elgkjøtt. Kantarellene har jeg plukket i skogen på Ås, elgen har pappa skutt, og potetene kom i denne omgang fra mammas kjøkkenhage
Løk, hvitløk og kjøttdeig stekes i matolje i jerngryte på middels varme. Resultatet er en elggryte med chili eller mer korrekt, en chiligryte med elgkjøtt
Vi har elgkjøttdeig i fryseren og jeg må ærlig innrømme at kjøttdeig fra Elg ikke akkurat er en delikatesse, men tilberedt på rett måte, så kan det virkelig bli godt
Bland raskt sammen elgkjøtt, medisterdeig, einebær, timian, salt og pepper. 500 g kjøttdeig av elg eller annet vilt. 300 g kjøttdeig av svin, medisterdeig eller kvernet spekk