I går prøvde jeg en ny middagsoppskrift. Stek kjøttdeig, løk og hvitløk. Jeg fant oppskriften på spar. no, men det var en del feil i oppskriften så jeg lagde min egen versjon
Vend grønnsakene over i en skål og bruk samme panne til steking av bacon,kjøttdeig og kidney bønner. her kan også gårsdagens pasta rester brukes til og lage en god og Spicy grateng
Du kan godt tilsette stekt kjøttdeig, kjøtt, kylling, kalkun eller fisk etter ønske. Oppskriften kan varieres i det uendelige og her får du en ganske basic oppskrift
Varm pannen opp på nytt, tilsett en klunk olje og stek kjøttdeigen. kjøttdeig. Gratiner gratengen i ovn ved 220 grader i ca. 20 minutter, eller til gratengen er nydelig gyllen
Taco med Vri, Grateng skal det jamman Bli. Gratiner Tacogratengen ved ca. 400 g kjøttdeig/karbonadedeig (-her har vi brukt malt elgkjøtt). 400 g kjøttdeig
Mens dette står og godgjør seg kan du steke kjøttdeigen i en stekepanne. Stek så gratengen på 220 grader i 25-30 minutter til den er fin og gyllen på toppen. 500 gram kjøttdeig/karbonadedeig
Når potetene er ferdige tar du formen ut av ovnen og har over kjøttdeigen. Jeg elsker potet og jeg elsker taco, denne deilige taco potetgratengen tilfredsstiller begge lystene
Bytt ut kjøttdeig med et magere alternativ som for eksempel karbonadedeig eller kyllingkjøttdeig (eller bønnestuing hvis man ønsker et vegetarisk alternativ), og bytt ut de tradisjonelle nachochipsene med søtpotet, server med salat og nachomiddagen er blitt en sunn og deilig hverdagsmiddag du kan nyte med god samvittighet