Stek løk, hvitløk og kjøttdeig sammen i stekepannen. Start med å sette over vann til risen. Den smaker ikke så godt i rå tilstand, men med en gang den blir varmet opp kommer sødmesmaken frem
Og for en mektigere variant kan mengden kjøttdeig dobles. Mor, og eventuelle jenter i familien, står gjerne på kjøkkenet hele dagen for å lage disse små smaksbombene i forskjellige varianter – fylt ikke bare medris, krydder, urter og kjøtt, men også med en hel masse kjærlighet og omtanke
kjøttdeig, spagetti, linser osv. Det er mange som er redd for å spise ris som er opp igjen varmet, og det er selvsakt en reel fare for å bli syk av alle rester om man ikke behandler dem med fornuft
Rens og findel alle grønnsakene og steik på pannen, ha på kjøttdeigen og la den bli brun. Det er sikkert noen som er uenig i at dette har noe som helst medrisotto å gjøre
Da får man det saftig, friskt og med litt styrke. Disse vårrullene kan du servere som de er eller fritere de om man ønsker ett skikkelig crispy og smakfullt resultat
Du kan også bruke kjøttdeig, hvis du foretrekker det. Ingredienser til Meksikansk gryte medris. Server gryteretten dampende varm med salat og godt brød og/eller tortilla chips
Paprikaene kan selvfølgelig også serveres medris eller godt brød. Karakteristikk. Her trenger du kun en stekeovn, ildfast form, en kniv og en bolle til å blande kjøttdeigen i -og en
Tilsett kjøttdeig og stek videre under omrøringen til kjøttdeigen er godt brunet. Smak til med salt og pepper og server varm risottomed ruccola og tomater
I dag har jeg laget middag til han med kalkun og kylling kjøttdeig. - Kok ris. - Stek kjøttdeigen godt. - Ha kjøttdeigen, kokosmelk, grønnsaksvannet og karri i gryten med grønnsakene
Ha en rist dekket med kjøkkenpapir stående klar. Legg vårrullene på risten til avrenning. I originaloppskriften var det egentlig scampi, men jeg har byttet ut scampi medkjøttdeig for det liker alle i heimen best
Oppskriften er egentlig med kyllingfilet, men jeg hadde kyllingkjøttdeig for hånden og brukte den. Tilsett og stek kyllingen, enten du bruker filet eller kjøttdeig