I dag har jeg laget middag til han med kalkun og kylling kjøttdeig. - Stek kjøttdeigen godt. Jeg synes det er supert å lage egen middagsmat til babyen min
deretter trykte jeg kjøttdeigen ut på/over baconet. 45 min (og ja, kjøttdeigen blir helt gjennombakt). 4-500 g kjøttdeig. LinkedInTumblrFacebookGoogleE-post 4-500 g kjøttdeig
Man kan bestemme selv hva type man vil bruke, kjøttdeig, karbonadedeig, svinekjøttdeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttkakedeig som gilde har kommet med nå
Og for en mektigere variant kan mengden kjøttdeig dobles. 200 g kjøttdeig. Bland ris, løk- og krydderblanding, kjøttdeig, 1/2 ts salt og litt pepper godt sammen. For en mektigere variant, doble mengden kjøttdeig til 400 g og reduser mengden ris til ca. 200 g kjøttdeig
Stek kjøttdeig, fin hakket løk, paprika i terninger, presset hvitløk og aubergin (det som ble fjernet da gropen i auberginen ble laget) skjært i terninger til det er gjennomstekt
Det gir mer enn nok kjøttdeig i en middag til Øystein, Storm, Sophia og meg. Stek de ferdige karbonadene, og server dem som hjemmelagde burgere eller ha dem til «potetmiddag»
Så har jeg oppi den ferdig stekte kjøttdeigen. Dagens middag. Middag. 1 kjøttdeig, ferdigkvernet2 ss rapseolje2-3 fedd hvitløk2 store gule løk2 store tomater1 rød paprika2 bokser med Gi Aguaro hakkede tomater (3 karb pr 100g)1 pk Gi Aguaro tomatpurre (3,8 karb pr 100 g)1 dl sesamfrø1 dl linfrø1 ts chillipulver2 ts paprikapulverMaldon salt og grov pepperJeg steker kjøttet for seg, Surr så løken og hvitløken til det blir gyldent i en egen tykkbunnet kjele og ha i resten